0,00 (0 artikli)
Košarica
Vaša košarica je prazna.


 

Pišite nam ....
Naslov:
*
E-mail:
*
Vsebina:
Katera reka teče pod Savskim mostom?
Polja označena z zvezdico so obvezna!

MILO ŠAMPON-BALZAM ZA LASE 100g


Geografsko poreklo:
Obalnokraška


* slike so simbolične, ponudnik si pridružuje pravico do tipkarskih napak

Naravno milo šampon-balzam za lase je izdelano na osnovi kokosovega, olivnega, repičinega, ricinusovega in jojobinega olja. Izbrana mešanica maščob neguje in nahrani lasišče. Še posebno pa se ricinusovo olje odlično spopada s poškodovanimi, tankimi in lomljivimi lasmi ter hkrati spodbuja njihovo rast. Dišavno olje jasmina dodatno sprošča vaše čute in počutje.
Za dodatno nego priporočamo po pranju las s šamponom-balzamom, nanos soka ene limone na lasišče, ki ga še dodatno neguje. Po nekaj trenutkih tudi sok izperite.
 

Sestava: Destilirana voda, umiljeno kokosovo, olivno, repično, jojobino in ricinusovo olje, rastlinski glicerin, dišavno olje vrtnice.


Proizvajalec: Sivkin butik
Šifra artikla: 110115
Količina: 1 kos


Dostava

Blago, naročeno v SiEko spletni trgovini gre na pot v najkrajšem možnem času. Če je na zalogi v skladišču, običajno še isti dan. Vsa naročila v SiEko spletni trgovini, dostavljamo na poljuben naslov na območju Slovenije.

Za dostavo naročila mora biti:

  • zagotovljen dostop dostavnega vozila neposredno do lokacije navedene na naročilu,
  • zagotovljena možnost parkiranja dostavnega vozila na lokaciji navedeni na naročilu.

Da bi naročene artikle dostavili karseda hitro, bomo vedno izbrali najbolj optimalno pot. To je paketna dostava City Express, kar pomeni, da dostavo lahko pričakujete že naslednji dan.

Blago lahko prevzamete tudi osebno v naši poslovalnici v Ljubljani - Šmartinska cesta 106 vask dan od ponedeljka do sobote med 07:00 in 19:00 uro.
Prevzemno mesto v Ljubljani nima svojega skladišča, ampak le poseben prostor, "čakalnico", kjer na prevzem čakajo že naročeni artikli.

ČAS DOSTAVE

V primeru, da je artikel na zalogi v skladišču se bomo potrudili, da bo naročeni artikel odpremljen v najkrajšem možnem času (običajno 1-2 dni).

O morebitnih daljših dobavnih rokih vas bomo preko elektronske pošte sproti obveščali. V primeru, da vam daljši dobavni rok ne ustreza, nam lahko to sporočite in artikel bomo odstranili iz naročila ali na vašo željo zamenjali z drugim.

Za dostavo poskrbi hitra pošta City Express, večinoma naslednji delovni dan od dneva odpreme, vendar najkasneje v roku treh delovnih dni. Ob odpremi pošiljke vam bomo poslali obvestilo, da smo artikle že poslali na pot.

Za vse dodatne informacije lahko pokličete 080 30 23 ali pošljete elektronsko pošto.

V primeru, ko kupca ni na dogovorjenem naslovu, dostavljalec pusti obvestilo.


PREVZEM BLAGA

Naročeno blago je kupec dolžan prevzeti ob določeni uri in dnevu na določeni lokaciji ter ga plačati na način, ki je določen ob oddaji naročila. Ob prevzemu kupec s podpisom potrdi količino in kakovost naročenega blaga.
Opozorilo: alkohola in tobačnih izdelkov ne prodajamo osebam, mlajšim od 18 let.

STROŠKI DOSTAVE BLAGA

Dostava blaga je brezplačna za naročila v vrednosti 100 € in več. Za ostala naročila znašajo stroški dostave:

11,04 EUR za dostavo na območju Slovenije.

V primeru, da kupec blaga ne prevzame ob dogovorjenem času in je potrebna ponovna dostava se kupcu zaračunajo dvojni stroški dostave.

RAVNANJE Z BLAGOM

Po zakonu o Zdravstveni ustreznosti živil in izdelkov ter snovi, ki prihajajo v stik z živili, se ravnamo po načelih dobrih higienskih navad, osnovanih na sistemu HACCP v trgovinski dejavnosti, ki opredeljujejo, da mora biti pot takšnih izdelkov do kupca neprekinjena. Hlajene in zamrznjene izdelke dostavimo v posebej za to prirejenih dostavnih košarah v katerih se ohranja zahtevana temperatura. Te košare dostavljalec po opravljeni dostavi odnese in ne ostanejo pri kupcu.
 

» preberite več

Privoščite si tudi...

SIVKINO NARAVNO MILO 100g
1 kos

Milo je izdelano na preprosti osnovi kokosovega in...

Cena: 4,94

BLAGO OTROŠKO NARAVNO MILO...
1 kos

Blago otroško naravno milo je izdelano iz...

Cena: 4,94

NARAVNO MILO ZA OBRAZ 100g
1 kos

Naravno milo za obraz je izdelano na osnovi...

Cena: 5,99

NARAVNO TEKOČE MILO SIVKA...
1 kos

V izbor tekočih mil vam ponujamo štiri...

Cena: 7,69